сб, 16.06 | Tuscany

YOGA RETREAT

Практикуването на йога има безброй положителни ефекти, сред които здраве, отличен тонус и вътрешен мир и покой, което се случва когато успеем да успокоим ума. Йога ни дава присъственост в настоящия момент. Медитацията допълнително подкрепя способността за концентрация тук и сега.
Registration is Closed
YOGA RETREAT

Час и място

16.06.2018 г., 19:00 ч. – 23.06.2018 г., 19:00 ч.
Tuscany, Tuscany, Italy

За събитието

Каним ви на едно изключително място в невероятно красивата и малко позната част на Тоскана, на едноседмично потапяне в духа на Йогa, чрез разнообразни практики, съчетани с медитации и релакс. Ще имате възможността да опитате както класическа, така и кундалини йога по време на почивката, както и да се свържете със себе си на едно по-дълбоко ниво, придобиване на вътрешен център и хармония, за което ще се погрижим чрез различни медитации и визуализации. Йога практики ще имаме сутрин и вечер, като ще си разпределим времето така,че да можем да се наслаждаваме на мястото, да обикаляме и разглеждаме и едновременно с това да имаме пълноценен отдих. Сутрините ще започват с Кундалини йога и медитация/визуализация, а преди вечеря желаещите ще имат Класическа йога практики.

Вилата, в която ще сме настанени, се намира между живописните градчета Cortona, Camucia и Castiglion Fiorentino, както и в близост до езерето Trasimeno. Къщата разполага с 10 стаи, разположени в 4 прекрасно реставрирани апартаментa, 9 бани, трапазария, оборудвана кухня, барбекю, интернет, басейн, както и голямо отворено пространство с чудесна гледка към Cortona за йога практики. Групата ще бъде само от 18 човека, което позволява индивидуален подход към всеки. Цена на човек при настаняване в споделена двойна стая: 550 евро, която вклчючва настаняване в една от 10те двойни стаи на вилата, закуска от местни производители и ферми, вечеря на различни места, рент-а-кар и всички практики през седмицата. Самолетния билет до Италия не е включен.

За информация и записване: 0889239468 Бистра Копанарова

Местата са ограничени.Моля потвърдете присъствието си на мейл bistra777@mail.bg и телефон.

За да е сигурно мястото Ви, моля заплатете капаро в размер на 30% до 30 април.

При отказване след 15 май капарото е невъзвращаемо.